Sahte Para Dedektörü Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

24-06-2024 09:35
Sahte Para Dedektörü Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sahte paralarla yapılan ödemelere karşı işletmenizi güvence altına almak ister misiniz? 

Özellikle büyük banknotlarda görülen sahtecilik ülkemizde ne yazık ki sık yaşanan problemlerden biridir. Para kaybı yaşamamak, muhasebesel açık vermemek, içiniz rahat şekilde ödemeleri kabul etmek için işletmenize sahte para dedektörü satın alabilirsiniz. 

Bu içeriğimizde sahte para dedektörü satın alırken hangi kriterlere göre ürün değerlendirmesi yapmanız gerektiğine dair detaylara değineceğiz. 

Tespit Metodu 

Sahte para dedektörünün kullanışlı bir cihaz olmasına ve paranın kontrolünü sağlarken hangi teknolojiyi kullandığına bakmalısınız. Cihaz ne kadar güncel ve başarılı bir yazılıma sahip ve tespit konusunda sensör grubu geliştirilmiş ise o kadar avantajlı olacaktır. 

Güvenilirlik Oranı 

Bir cihazın sizin yerinize kesin veya kesine yakın olarak sahte para tespiti yapıp yapmadığına çok dikkat etmelisiniz. 

Hata payı oldukça düşük olan, güvenilir markalara örnek vermek gerekirse; Accucon ve Jetcom bu konuda ülkemizde oldukça başarılı markalar olup, ülkemiz genelinde binlerce marka&kurum tarafından tercih edilmiştir.

Hem para sayma makineleri hem de sahte para dedektörleri için en iyi ürünlerden edinmek isteyenler bu markaları tercih edebilir. 

Kullanım Kolaylığı 

Para kontrolü yaparken çok fazla zamanınızı almayacak, kontrol sırasında sürekli işlemi yinelemeyi gerektirmeyecek kaliteli ve sağlam bir ürün tercih etmelisiniz. Aksi halde hata yapma payınız artabilir ve bu durumda cihaz satın almış olmanızın bir anlamı kalmayabilir. Kötü niyetli kişilere karşı işletmenizi korumak için satın alacağınız güvenlik unsurlarında teknolojinin nimetlerinden yararlanmaktan kaçınmamanızı öneririz. 

Fiyat İncelemesi

Kendiniz için iyi markalar tespit ettikten sonra fiyat açısından da kıyaslama yapmayı unutmamalısınız. Bu sayede alışverişinizi daha hesaplı gerçekleştirebilirsiniz. Teknosel gibi kurumsal ve bu alanda isim yapmış firmalardan diğer yerlerde pahalıya satılmakta olan birçok ürünü hesaplı fiyatlara bulabilirsiniz. 

Ürün Önerisi 

Sahte para dedektörü alırken dikkat edilmesi gereken hususları belirttikten sonra kendi uzman görüşümüze göre incelediğimiz bazı güvenilir ürün ve modeller için örnekler de aktarmak istiyoruz. www.teknosel.com.tr web sitesinde rahatlıkla bu ürünleri daha detaylı inceleyebilir ve hızlı şekilde alışverişinizi gerçekleştirerek ihtiyacınızı bir an önce giderebilirsiniz. 


Önerdiğimiz bazı marka/modeller aşağıdaki gibidir:

- Jetcom 420

- Jetcom 200S

- Jetcom 180

- Accucon M3

- Accucon X2

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.